Σύγχρονος Εξοπλισμός Καταγραφής και Αποτύπωσης

Στον τομέα του  εξοπλισμού πέραν του επίγειου τοπογραφικού εξοπλισμού με γεωδατικούς σταθμούς, GPS, λογισμικά εκπόνησης τεχνικών μελετών κ.λπ η εταίρεία μας διαθέτει ιδιόκτητο αεροσκάφος ειδικά διαμορφωμένο για να υποστηρίζει και να αποτυπώνει διαθέτοντας ποικιλία δεκτών, περιβαλλοντικά και τεχνικά φαινόμενα. Επιπρόσθετα τις παραπάνω εφαρμογές συνεπικουρεί και ένα μη επανδρωμένο ελικόπτερο.

Ο εξοπλισμός και οι υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε με την βοήθεια του αεροσκάφους είναι μοναδικές στον ελλαδικό χώρο δεδομένου του ευρέως φάσματος εφαρμογών, της δυνατότητας προσαρμογής στις απαιτήσεις των διαχειριστών του έργου και στο εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας.

Παραδείγματα εφαρμογών της εταιρείας μας αναλύονται διεξοδικά στην παρουσίαση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας.

 

 

Εξειδικευμένο Λογισμικό Επεξεργασίας και Ανάλυσης Μετρητικών Δεδομένων

Η εταιρεία διαθέτει σύγχρονο λογισμικό στους τομείς της φωτογραμμετρίας, τηλεπισκόπησης και γεωγραφικών συστημάτων πληροφοριών (GIS), προκειμένου να επεξεργαστεί και να αναλύσει τα πρωτογενή δεδομένα με τελικό στόχο την παραγωγή τεχνικών μελετών και προϊόντων απολύτως χρηστικών προς τον τελικό δέκτη.

Συνεργασίες

 • 1
 • 2
 • 3

Στοιχεία επικοινωνίας

 • Tεχνολογικό και Επιστημονικό Πάρκο Αττικής «Λεύκιππος» - ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ
  Πατρ. Γρηγορίου Ε' & Νεαπόλεως 27
  Αγ. Παρασκευή, Αττική, Τ.Κ. 15341
  Τηλέφωνο: +30 210 6029008
  +30 6932999961, +30 6978958585
 • Λακκί, Λέρος, Δωδεκάνησα, Τ.Κ. 85400
 • info@aerosurvey.eu

Βρείτε μας

Facebook

Linkedin